Για την εξυπηρέτησή σας, προσφέρουμε την δυνατότητα πληρωμής για τις υπηρεσίας σας σε εμάς με τους παρακάτω τέσσερις τρόπους.

Paypal

Το Paypal αποτελεί ίσως τον πιο διαδεδομένο ηλεκτρονικό τρόπο πληρωμής και το χρησιμοποιούν εκατομμύρια καταναλωτές και επαγγελματίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Μπορείτε να πληρώσετε είτε με χρήματα που έχετε ήδη στον λογαριασμό σας στο Paypal είτε με την Πιστωτική σας Κάρτα, ακόμα κι αν δεν διαθέτετε λογαριασμό Paypal.

Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας αποτελεί πλέον έναν από τους πιο διαδεδομένες και ασφαλέστερους τρόπους να πληρώσετε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μέσω διαδικτύου. Η διαδικασία είναι απλή και ταχύτατη και το σημαντικότερο είναι πως δεν χρειάζεται να βγείτε από το γραφείο ή το σπίτι σας, ούτε να περιμένετε σε ατελείωτες ουρές.

Αφού πραγματοποιήσετε την αγορά σας, μπορείτε από το πίνακα διαχείρισης των υπηρεσιών σας να επιλέξετε την υπηρεσία που θέλετε να πληρώσετε, να επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής “Πιστωτική – Χρεωστική Κάρτα” και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με τις κάρτες. Στη συνέχεια μεταφέρεστε στο σύστημα του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος που συνεργαζόμαστε όπου και μπορείτε να βάλετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τόσο το περιβάλλον που βάζετε τα στοιχεία της κάρτας σας όσο κι η σελίδα μας, κατά την διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής, είναι απόλυτα ασφαλείς και προστατεύονται από τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer) που κωδικοποιεί τα δεδομένα και καθιστά αδύνατη την υποκλοπή τους.

Ακόμα δεχόμαστε μεγάλη γκάμα πιστωτικών – χρεωστικών καρτών όπως Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club και Discover.

     

Κατάθεση σε Τράπεζα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές των υπηρεσιών σας μέσω κατάθεσης στις παρακάτω δύο τράπεζες:

Τράπεζα: Πειραιώς

Όνομα δικαιούχου: Δοϊρανλής N & Σια ΟΕ

Αριθμός λογαριασμού: 5215-033094-242

IBAN:   GR71 0172-2150-00-5215-033094-242

Swift Code (BIC): PIRBGRAA

 

Τράπεζα: Εθνική

Όνομα δικαιούχου: Δοϊρανλής Ν & Σια ΟΕ

Αριθμός λογαριασμού: 83144016389

IBAN: GR37 0110-8310-0000-8314-4016-389

Swift Code (BIC): ETHNGRAA

Μετά την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, παρακαλούμε όπως στείλετε μέσω email την απόδειξη πληρωμής στο info@hostivate.com

Credits (Μονάδες)

Τα credits αποτελούν μονάδες οι οποίες πιστώνονται στο λογαριασμό σας πληρώνοντας με έναν από τους παραπάνω τρόπους (Paypal, Πιστωτική Κάρτα, Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό). Οι μονάδες αυτές αφαιρούνται κάθε φορά που αγοράζεται μια νέα υπηρεσία από την Hostivate. Έτσι δεν είναι ανάγκη να πληρώνετε κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια αγορά σε εμάς, ούτε να ανησυχείτε για την έγκαιρη ανανέωση των υπηρεσιών σας – αν και σας αποστέλλουμε πολλαπλές ειδοποιήσεις σχετικά με την λήξη των υπηρεσιών σας σε εμάς – κερδίζοντας έτσι σε χρόνο και χρήμα.