Τι είναι η φιλοξενία ιστοσελίδων; ή γιατί χρειάζομαι φιλοξενία για την ιστοσελίδα μου;

“Πολλοί από εσάς θα αναρωτιούνται τι είναι η φιλοξενία ιστοσελίδων και γιατί είναι απαραίτητη για την ιστοσελίδα μου. Η απάντηση είναι σχετικά απλή. Οι ιστοσελίδες πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμες στο διαδίκτυο, ώστε όταν κάποιος θέλει να τις επισκεφθεί να του δίνεται η πρόσβαση, από οποιοδήποτε μέρος κι αν βρίσκεται και οποιαδήποτε στιγμή. Για την υπηρεσία αυτή υπάρχουν ειδικοί υπολογιστές που αποκαλούνται “Διακομιστές“, οι οποίοι διαθέτουν το σωστό υλικό και λογισμικό ώστε να φιλοξενήσουν την ιστοσελίδα σας και να την προβάλουν σε όλους τους επισκέπτες της.

Γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή μου για να φιλοξενήσω τη σελίδα μου;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που καθιστούν αυτήν την ιδέα κακή. Αν και αρχικά θα πρέπει να δείχνει οικονομικότερη σαν λύση, σκεφτείτε ότι θα πρέπει να αγοράσετε το κατάλληλο υλικό, να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε το ανάλογο λογισμικό και να κρατήσετε τον υπολογιστή αυτό σε λειτουργία για πάντα. Ακόμα, θα πρέπει να αγοράσετε πολύ γρήγορη σύνδεση με το διαδίκτυο ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι επισκέπτες της σελίδας σας. Αν η σελίδα σας αργεί να φορτώσει, αυτό μπορεί να απογοητεύσει τους επισκέπτες της και να την εγκαταλείψουν. Φυσικά αυτό είναι κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε. Επιπλέον θα πρέπει να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε αυτό ο υπολογιστής να λειτουργεί  άρτια. Θα χρειαστείτε σωστή ψύξη του χώρου, γεννήτριες ρεύματος που να ενεργοποιούνται σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και 24ωρη επίβλεψη από προσωπικό που θα πράξει ότι χρειαστεί σε περίπτωση βλάβης. Προφανώς τώρα έχετε ήδη αρχίσει να σκέφτεστε πως αυτή η ιδέα δεν είναι και τόσο οικονομική.

Εμείς στη Hostivate κάνουμε τη φιλοξενία ιστοσελίδας απλή υπόθεση για εσάς, προσφέροντάς ποικίλα πακέτα φιλοξενίας για την ιστοσελίδα σας και ελκυστικές τιμές. Σας εγγυόμαστε πως η ιστοσελίδα σας θα είναι προσβάσιμη όταν ένας επισκέπτης προσπαθήσει να έχει πρόσβαση και ότι θα φορτώσει ταχύτατα. Μην αφήνετε τον κόπο σας να μείνει στην αφάνεια ή να πέφτουν οι πωλήσεις του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, εξαιτίας μιας κακή υπηρεσίας φιλοξενίας. Επιλέξτε το καλύτερο για σας.